Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πεζοπορική Διαδρομή στο Δάσος του Σέιχ Σου

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ
Κάλεσμα σε πεζοπορική διαδρομή στο δάσος του Σέιχ Σου

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του προγράμματος δασοπροστασίας της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ, στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, σας προσκαλούμε να περπατήσουμε μαζί και να γνωρίσουμε καλύτερα τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου της Θεσσαλονίκης.
Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18.00 βρισκόμαστε στην Τούμπα (περιοχή Περεβού), ακολουθώντας τη διαδρομή μέχρι το σπιτάκι της δασοπροστασίας, δίπλα στο Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στον Κέδρινο Λόφο.
Μετά το τέλος της πεζοπορίας, η Ομάδα της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ θα κάνει μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων της ομάδας δασοπροστασίας, η οποία θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά φέτος στο Σέιχ Σου μαζί με πολλές ακόμα εθελοντικές ομάδες και με τον Συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας.
Το πρόγραμμα δασοπροστασίας της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ θα διαρκέσει όλο τον Αύγουστο και οι ομάδες των εθελοντών θα αναλάβουν δράσεις εποπτείας και φύλαξης ενός μεγάλου μέρους του Σέιχ Σου.
Σύμμαχος μας και σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ΟΤΕ. Στο πλαίσιο της εταιρικής του υπευθυνότητας και υιοθετώντας τα σχέδια της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ για αποτελεσματική προστασία των δασών, συμμετέχει και φέτος στα προγράμματα δασοπροστασίας υποστηρίζοντας τις δράσεις μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα δασοπροστασίας του Σέιχ Σου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας ένα mail στο poulios@callisto.gr (υπεύθυνος: Λάζαρος Πούλιος).
Σημείο Συνάντησης: Γρηγορίου Λαμπράκη (στάση αστικού λεωφορείου 14- Βαρνάβα), Άνω Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: