Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Η χορωδία του Συλλόγου μας συμμετέχει και σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην «Βραδιά Καντάδας», στην Άνω Πόλη που διοργανώνει η Γ’ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με συλλόγους – σωματεία της πόλης μας στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της .
Ειδικότερα οι χορωδίες των συμμετεχόντων συλλόγων ξεκινούν από γειτονιές της Άνω Πόλης με συνοδεία κοινοτικών συμβούλων τραγουδώντας και παρακινώντας τους δημότες να συμμετέχουν στα δρώμενα, με κατάληξη όλων των σχημάτων στην Πλατεία Τερψιθέας.
Οι σύλλογοι – σωματεία με τις χορωδίες τους που συμμετέχουν στη Βραδιά Καντάδας, καθώς και οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν είναι οι κάτωθι:
Σύλλογος Καρκινοπαθών με συνοδό τη σύμβουλο Αφροδίτη Κλειδαρά ξεκινούν από την Πλατεία Ρομφέη (Κουλέ Καφέ) και διαδρομή επί των οδών Θεοφίλου, Επιμενίδου και καταλήγουν στην Πλατεία Τερψιθέας.
Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης με συνοδό τον κοινοτικό σύμβουλο Απόστολο Νούσκαλη ξεκινούν από τον Ι. Ν. Ταξιαρχών και διαδρομή επί των οδών Ακροπόλεως, Κυρηναίου, Χαβρίου, Ησιόδου και καταλήγουν στην Πλατεία Τερψιθέας.
Χορωδία Γ’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων με συνοδό την κοινοτική σύμβουλο Στέλλα Βαρσάμη ξεκινούν από την οδό Παλαμίδου και διαδρομή επί των οδών Δ. Πολιορκητού, Πηλέως καταλήγουν στην Πλατεία Τερψιθέας.
Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης, που με παρουσία των κοινοτικών συμβούλων Αγ. Τριανταφυλλίδου και Κων/νου Αναγνωστόπουλο θα βρίσκονται στην Πλατεία Τερψιθέας και θα περιμένουν τα άλλα σχήματα τραγουδώντας καντάδες.
Σας περιμένουμε ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: