Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«15νθήμερο προσφορών – ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών στο πλαίσιο των ενεργειών και των συνεχών προσπαθειών του για την αναθέρμανση της αγοραστικής ζήτησης και την ενίσχυση των Σερραϊκών καταστημάτων, καλεί όλους τους Σερραίους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση «15νθήμερο προσφορών – ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ», που αποσκοπεί στην αλλαγή της ψυχολογίας της αγοράς, με την αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της προσφοράς εμπορευμάτων σε ελκυστικές τιμές. Με τη συμμετοχή των καταστημάτων στη δράση αυτή, παρέχεται  ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να συνδυάσουν τη βόλτα τους στην ΠΟΛΗ και την ΑΓΟΡΑ με την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, συμβάλλοντας στην τόνωση της επισκεψιμότητας της πόλης και την αναζωογόνηση της αγοραστικής κίνησης.
Από την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012, έως και την Πέμπτη, 28 Ιουνίου τα καταστήματα μπορούν να προσφέρουν ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμές στον πελάτη καταναλωτή, με την τοποθέτηση της σχετικής αφίσας σε ευδιάκριτο σημείο στη βιτρίνα του καταστήματος και την ανάρτηση της καθιερωμένης μιας και μοναδικής ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ.
Καθώς η συμμετοχή των καταστηματαρχών στη δράση αυτή είναι προαιρετική, οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίζουν τα συμμετέχοντα καταστήματα από την ανάρτηση της αφίσας της δράσης στις βιτρίνες των καταστημάτων αυτών, καθώς και από την καταχώρισή τους στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών (www.empsyser.gr). H λίστα των συμμετεχόντων καταστημάτων στην ιστοσελίδα του Συλλόγου θα ενημερώνεται συστηματικά, εφόσον προκύπτουν νέες καταχωρίσεις.
Οφείλουμε όλοι στις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε, να προσπαθήσουμε να αναθερμάνουμε την κίνηση της τοπικής αγοράς και να δράσουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του τόπου μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Η Γ. Γραμματέας
Άγγελος Κεχαγιάς
Μαρίνα Λουτράδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: