Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αίθουσα του Συλλόγου μας φιλοξένησε χθες τους Σερραϊκούς Συλλόγους της Θεσσαλονίκη που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων, στην Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση της.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Νούλης στον ετήσιο Διοικητικό απολογισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις της Ομοσπονδίας, τόνισε τη μεγάλη σημασία συμμετοχής όλων των Σερραίων στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας και στο ρόλο της στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας και αγγίζουν φυσικά και τους Συλλόγους μας.
Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Σιαμπίρης ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό για το 2011 και η Εξελεγκτική Επιτροπή δια του Προέδρου της κ. Γιάννη Γκιουγκή διάβασε τα πρακτικά που συνέταξε κατά τον έλεγχο των οικονομικών της Ομοσπονδίας.
ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίθηκαν από το σώμα ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ακολούθησαν τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Δ.Σ για μείωση της ετήσιας συνδρομής των Συλλόγων από 60 σε 50 ευρώ.
Ζητήθηκε από τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια που καταβάλει το Δ.Σ του Συλλόγου "ΟΡΦΕΑ" Σερρών για την επισκευή και συντήρηση του ιστορικού κτιρίου του ΟΡΦΕΑ στις Σέρρες. Δόθηκε ένα χρονικό περιθώριο δύο βδομάδων ώστε να τεθεί στα Διοικητικά τους Συμβούλια και να δηλώσουν το τελικό ποσό της βοήθειάς τους.
Ακολούθησαν εποικοδομητικές προτάσεις για μελλοντικές δράσεις της Ομοσπονδίας.
Στο τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αλέκος Τσελεπής χάρισε σ΄ όλους τους Συλλόγους της Ομοσπονδίας το βιβλίο "ΤΕΡΠΝΗ Αναφορές στο χθες και στο σήμερα" που εξέδωσε ο Σύλλογός μας σαν ανταπόδοση της μεγάλης προσφοράς της Ομοσπονδίας για την έκδοσή του.




    

Δεν υπάρχουν σχόλια: