Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Με σύμμαχο τον καλό καιρό- κόντρα στις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ), πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διήμερη εκδρομή του συλλόγου στη λίμνη Πλαστήρα- Μετέωρα- Ελάτη- Περτούλι. Με μεγάλη συμμετοχή εκδρομέων και από το χωριό, ξεκίνησε το οδοιπορικό μας με πρώτη στάση στην Ιερά μονή Κορώνης πάνω από την Καρδίτσα και στη συνέχεια το γύρο της λίμνης Πλαστήρα.
Το μεσημέρι μας βρήκε στο αγνάντι και μετά περπάτημα στο βοτανικό κήπο, όπου ανακαλύψαμε σπάνια βότανα και αρχίσαμε να καλλιεργούμε στους φανταστικούς κήπους μας και ν΄απολαμβάνουμε νοερά τα ευεργετήματα των βοτάνων. Καταλήξαμε στην Καλαμπάκα για διανυκτέρευση, αφού γλεντήσαμε το βράδυ με την αυτοσχέδια μουσική απ΄τους καλίφωνους. Το πρωϊνό της Κυριακής μας οδήγησε στη μονή του Αγ. Στεφάνου στα Μετέωρα, όπου θαυμάσαμε το μοναδικό φαινόμενο των Μετεώρων και κατευθυνθήκαμε προς Περτούλι - Ελάτη, κάνοντας μια μοναδική διαδρομή ανάμεσα στις εναλλαγές της φύσης με θεόρατα έλατα και πλατάνια.
Το μεσημεριανό γλέντι με το τσίπουρο μας έκανε να μην θέλουμε την επιστροφή στην καθημερινότητα. Ο απογευματινός καφές στα Τρίκαλα, δίπλα στο ποτάμι μας προσγίωσε και αποφασίσαμε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.Η λεπτομερής και επιμελημένη ξενάγηση από τον πρόεδρο Αλέκο Τσελεπή, μας έκανε να τον χρήσουμε και επίσημο ξεναγό. Το πηγαίο χιούμορ των συγχωριανών μας, έστεψε άλλη μια εκδρομή του συλλόγου με επιτυχία κι η επιθυμία όλων να βρεθούμε στην επόμενη φθινοπωρινή εκδρομή με τη συμμετοχή όλων μας μέλλει να υλοποιηθεί.
Περισσότερες φωτογραφίες και video αργότερα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: