Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Potiche (Γλάστρα)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κινηματογραφική βραδιά που πργματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αίθουσα του Συλλόγου μας το Σάββατο 17 Μαρτίου.
Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα με μερικά τηλεφωνήματα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος που απόλαυσε μία υπεροχη ταινία, ύμνο για τη γυναίκα. Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο για την προβολή της ταινίας.Αφιέρωμα στη γυναίκα στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Ιδιαίτερα αφιερώθηκε στις γυναίκες του Συλλόγου μας οι οποίες πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τις εςυχαριστούμε.
Τίτλος της ταινίας Potiche (Γλάστρα) κατά την οποία η υπέροχη και αγέραστη Κατρίν Ντενέβ απέδειξε οτι δεν ήταν απλώς μία "γλάστρα" αλλά μπορούσε να τα καταφέρει όχι μόνο στο σπίτι αλλά και σαν "αφεντικό" στο εργοστάσιο ακόμη και σαν βουλευτής, πολύ καλύτερα από τον ... αντρα της.
Η ατμόσφαιρα υπήρξε καταπληκτική. Ο αμίμητος Στέλιος Κουκαρούδης (σύζυγος της Χαρίκλειας Ιωσηφίδου) έδωσε πραγματική παράσταση. Στο διάλειμα της ταινίας διαλαλούσε το "εμπόρευμά του" με  τα "μπατιρόσπορα", τα ποπ κόρν, τα σάντουϊτς, τις πορτοκαλάδες, τις γκαζόζες,  τα γλυφιτζούρια και τα "πλακοτά". Φυσικά έγιναν ανάρπαστα. 
Μέχρι και ταξιθέτης υπήρχε ....
Ήταν μία ευχάριστη βραδιά και όλοι ευχήθηκαν να επαναλαμβάνονται πιό συχνα τέτοιες εκδηλώσεις γιατί μας φέρνουν πιό κοντά στις δύσκολες μέρες που περνούμε και παράλληλα αξιοποιούμε την υπέροχη αίθουσα που διαθέτουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: