Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ






Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας. Μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό. Κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης το κέφι και ο χορός που επικράτησαν…
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας (παιδικό – εφηβικό – ενηλίκων) που συμπαρέσυραν στο χορό όλους.

Το Δ. Σ του Συλλόγου, με ομόφωνη απόφασή του τίμησε την χοροδιδάσκαλο ενηλίκων κ. Αγγελική Τζιάνη για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της προς το Σύλλογο.






 Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας, που φέτος έφθασαν τους 38 επιτυχόντες. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Ράπτης, Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μπασδάνης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βισαλτίας κ. Τρούπης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής  Δρούγγος Χρήστος και Τερζάκη - Τρούπη Γιάννα,  η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Βλασκίδου Τζούλια, το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας κ. Μώκος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης κ. Μόρφης Καντούρης, ο επρόσωπος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Κατσικαρίδης Γιώργος, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής κ. Χατζάκη Ελένη, η Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και η υπεύθυνη χορευτικών  του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κυρίες Κασάπη Φανή και Καραγιάννη Μερόπη.
Σχετικά video μπορείτε να παρακολουθήσετε  εδώ, εδώ , εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: