Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην Τερπνή , απο το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α.

Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μία φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρόν στο κάλεσμα του Συλλόγου και παράλληλα ενα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρειάστηκαν γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν το καλό προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.

Πλάι τους και οι νέοι αιμοδότες, ας μη διστάσουν καθόλου. Αιμοδότες μπορεί να γίνουν υγιή άτομα απο 18 ετών έως 62 ετών. Όλη η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται απο τον οργανισμό σε 10 λεπτά, υπάρχει η υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.

Εθελοντική Αιμοδοσία σημαίνει προσφορά ΖΩΗΣ
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο μας και ας τρέξουμε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην Κοινότητα Τερπνής, προκειμένου με το αίμα μας να δώσουμε ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στον συγγενή μας, στον συμπατριώτη μας, στον συνάνθρωπό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: