Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Ο καθιερωμένος Μεγάλος Ετήσιος χορός του Συλλόγου μας προγραμματίστηκε φέτος να γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στο Δερβένι, με ώρα έναρξης 21.30.




Η υπέροχη ορχήστρα του κέντρου, η θαυμάσια κουζίνα του, η εμφάνιση των χορευτικών μας τμημάτων καθώς και τα παραδοσιακά νταούλια και ζουρνάδες, υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.


Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η κοπή της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ πίτας με το καθιερωμένο ...φλουρί, και η ΒΡΑΒΕΥΣΗ των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας.


Ρυθμίστε λοιπόν απο τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ωστε να μη απουσιάζει κανείς στις 23 Ιανουαρίου, για μία βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος!!!
Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!!!
Χαρά και δημιουργία σε όλους τους Τερπνιώτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Στόχος του συλλόγου πρέπει να είναι η ανάδειξη και η προβολή του χωριού μας!!!
Είναι ένα απο τα ομορφότερα χωριά με τους πιο φιλόξενους ανθρώπους του Νομού... οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και με αγάπη για το τόπο μας να συμβάλλουμε όλοι για την προβολή της Τερπνής!!! Χρέος των υπευθύνων είναι να καλέσουν όλους τους κατοίκους της και να τους αγκαλιάσουν όλους με την ίδια αγάπη, μόνο όταν είναι ενωμένη όλη η Τερπνή θα μπορέσει να αναδειχθεί!!!
Καλή Χρονιά σε όλους!!!