Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

8η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ





ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009




Για 8η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ , καιρού επιτρέποντος, στο γνωστό πλέον χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, από τις 11 το πρωί, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009. Ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής και να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση θα χαρούμε τα χορευτικά συγκροτήματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και θα χορέψουμε με την υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα «ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».
Η εκδήλωση φέτος επαναφέρεται χρονικά τον Νοέμβριο, εποχή που το βράσιμο του τσίπουρου στα καζάνια της Τερπνής βρίσκεται στο αποκορύφωμά του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών

Σε περίπτωση κακοκαιρίας (βροχής) σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας, χωρίς βέβαια το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39 στην Α. Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: