Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

19η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ & ΕΛΙΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

 


    Μετά από απουσία δύο ετών, λόγω covid, επανέρχεται η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ εμπλουτισμένη φέτος και με ΕΛΙΕΣ ΤΕΡΠΝΗΣ, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022  από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το  Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας  Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, τoυ Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου "Αγιος Γεώργιος", του Συλλόγου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Τούμπας «Κύκλος & βήματα» και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

 Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο και ελιές που παράγονται στην Τερπνή Σερρών , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα  και να χορέψουμε μαζί τους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ΄ ΟΛΟΥΣ .

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: