Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Ύστερα από δύο χρόνια πολιτιστικής απραξίας, λόγω covid, ο Σύλλογος δειλά δειλά επαναλειτούργησε σήμερα το  καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με τις υπέροχες δημιουργίες του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης.





Το παζάρι θα λειτουργεί και καθόλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας από 13/12 έως 19/12/21 κατά τις απογευματινές ώρες 18.000 έως 21.00.

Παράλληλα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προβλήθηκε  η ταινία μικρού μήκους των αδελφών Δελή "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ, Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ" με την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Χρήστο Ευγενίδη.



Τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Βισαλτίας κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσ/νίκης κ. Γιώργος Κατσικαρίδης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Νικοκλειανών κ. 



Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μεσολακκιωτών Θεσ/νικης κ. Αθανάσιος Σέρβος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου της Δήμητρας Σερρών κ. Θεόδωρος Καμπούρης.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: