Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ



Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Ανοιξιάτικη εθελοντική Αιμοδοσία στην Τερπνή την Κυριακή 11 Απριλίου 2021.



Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή του covid-19 που μας ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο, φθάσαμε μία ανάσα για να ξεπεράσουμε το φράγμα των 50 φιαλών, γεγονός που αποδεικνύει ότι το αιμοδοτικό κίνημα στην Τερπνή έχει πλέον ριζώσει, υπάρχουν συνειδητοποιημένοι πλέον εθελοντές αιμοδότες που δίνουν ζωή στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.



Εντύπωση προκάλεσε η αθρόα συμμετοχή και η προσέλευση ολόκληρων οικογενειών αλλά και νέων ηλικιακά εθελοντών αιμοδοτών που αποτελούν το μέλλον για την αιμοδοσία της Τερπνής.



Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω εθελοντές αιμοδότες που για μία 
ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έδωσαν το μήνυμα του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας :

ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ Δ. ΔΗΜΟΣ

ΓΙΑΧΙΑΣ Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΕΛΛΙΟΥ Π. ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Α. ΘΩΜΑΣ

ΔΟΥΛΗ Π. ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΡΟΥΓΓΟΥ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ΔΡΟΥΜΠΛΗ Γ. ΘΕΟΔΩΡΑ

ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ Α. ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Θ. ΗΛΙΑΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Θ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ Ε. ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ

ΚΑΜΠΟΥΡΗ Θ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΡΑΤΖΙΑ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΡΔΑΡΑΣ Χ. ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΡΟΥΣΗΣ Γ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΚΟΝΤΟΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΥΜΠΛΗΣ Δ. ΣΑΒΒΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΡΙΒΟΣ Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΛΙΟΛΙΑ Γ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΛΙΟΛΙΑΣ Θ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ Μ. ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΡΟΔΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΠΡΑΧΟΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΟΥΔΗ Γ. ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΙΚΑ Χ. ΘΕΟΔΩΡΑ

ΠΑΠΙΚΑΣ Β. ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΠΙΚΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Σ. ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Σ. ΦΩΤΕΙΝΗ

ΡΑΠΤΗ Β. ΜΑΡΙΤΣΑ

ΡΑΠΤΗΣ Β. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΑΠΤΗΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΥΔΗ Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΡΟΥΠΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ Ε. ΜΙΧΑΗΛ

ΤΣΙΚΑΛΑ Ε. ΑΝΝΑ

ΤΣΙΚΑΛΑ Ν. ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΤΣΙΚΑΛΑΣ Θ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΦΟΥΡΛΑΚΗ Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Επίσης τους παρακάτω εθελοντές αιμοδότες που για προσωπικούς τους λόγους αιμοδότησαν σε διαφορετική ημερομηνία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΛ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΑΪΔΕΥΤΟΥ Ν. ΣΟΦΙΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ Δ. ΙΩΑΝΝΗ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ΒΥΖΑΝΤΗΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΚΑΖΕΠΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ και στο νοσοκομείο Σερρών ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.


Ευχάριστη έκπληξη σ΄ όλους επεφύλαξε η κ. Μπουφίδου Βασιλεία, π. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής, η οποία αν και σταμάτησε εδώ και πολλά χρόνια να αιμοδοτεί, δε σταμάτησε να στηρίζει και να βοηθά την αιμοδοσία. Προσέφερε στη γιατρό κ. Τζιούρα μία πετσέτα του Σ.Γ.Τ με το σύνθημα ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ και σ΄ όλο το συνεργείο ένα όμορφο μπουκέτο από καμέλιες του κήπου της. Επίσης πρόσφερε σ΄ όλους μπουρεκάκια και γλυκά που παρασκεύασε η ίδια. Την ευχαριστούμε πολύ.




Ευχαριστούμε θερμά το περίπτερο και την Ζαρίμπα – Τσίκαλα Τασούλα για την προσφορά νερών και καφέδων στο συνεργείο στη μνήμη της μητέρας της και του αδελφού της.





Ευχαριστούμε θερμά το ζαχαροπλαστείο του Γιάννη Αγγελάκη για την προσφορά υπέροχων νηστίσιμων γλυκών.


Και βέβαια θερμές ευχαριστίες στο συνεργείο Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών το οποίο αποτελούσαν η γιατρός Διευθύντρια της Αιμοδοσία κ. Τζιούρα Κατερίνα, οι νοσηλεύτριες Ραφτοπούλου Βασιλική και Κουτούλα Βασιλική και ο οδηγός Ιωάννου Σταύρος.



Τη δράση της αιμοδοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Θεόδωρος Βαδικόλιος και ο αιμοδότης Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: