Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρό
νο και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές του.
Αφού ευλόγησε την πίτα ο πατήρ Όθωνας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν σ΄ όλους Καλή Χρονιά. Ευχές επίσης απηύθηναν ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης και η νέα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κυρία Τερζάκη Γιάννα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε την πίτα για όλους τους φορείς και μοιράστηκαν σ΄ όλους τους παρευρισκομένους πιτάκια. Τυχερή η φίλη του Συλλόγου Ξανθίππη Χατζηκωστή από τα Άθυρα στην οποία "έπεσε" το φλουρί που ήταν ενα φλουρί Κωνσταντινάτο.
Σημαντικό γεγονός της ημέρας, η πρώτη συνάντηση των χορωδών της νεοσύστατης χορωδίας του Συλλόγου μας. "Τραβή
χτηκε" η ιστορική φωτογραφία της ίδρυσης της χορωδίας, τραγούδησαν για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του δασκάλου Γάννη Βαγενά το "Πάει ο παλιός ο χρόνος" και έδωσαν ραντεβού για την πρώτη τους πρόβα την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 στις 18.30 μ.μ.
Βέβαια όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου και το παραδοσιακό τσίπουρο της Τερπνής που ετοίμασε ο Σύλλογος. Δεν έλειψε και ο χορός με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους χορευτές του τμήματος ενηλίκων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης, η Πρόεδρος της Τερπνής κα Τερζάκη Γιάννα, ο Τοπικός Σύμβουλος της Τερπνής Χρήστος Δρούγγος,η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Τζούλια Βλασκίδου και αντιπροσωπείες των Συλλόγων Μεσολακκιωτών Θεσσαλονίκης, Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης και Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης.
Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλες τις γυναίκες που με πολύ μεράκι ετοίμασαν τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρθηκαν, καθώς επίσης την ομάδα των Τερπνιωτών (Δημητριάδη Χρήστο, Γκόλα Νίκο, Σιαμάκη Νίκο, Αγγελάκη Μ. Χρήστο) που φρόντισαν για την θέρμανση της αίθουσας, αφού δραστηριοποιούνται στον τομέα της θέρμανσης με θερμάστρες πέλετς. Ένα αντικείμενο που είμαστε σίγουροι οτι θα κατακλύσει τις αγορές στο μέλλον αφού καταργεί σαν καυσιμο το πετρέλαιο και το ξύλο, έχει χαμηλό κόστος και προστατεύει το περιβάλλον. (Σίγουρα θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό αργότερα με λεπτομέρειες)
 
























ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
Σχετικά video της εκδήλωσης έχετε την δυνατότητα να δείτε εδώ, εδώεδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: