Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ








ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει γνώσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, μέσα από προγράμματα επιστημονικών  διαλέξεων  στους  τομείς   της  Ιστορίας,   της  Θεολογίας,  της Οικονομίας, της Ιατρικής, της Νομικής και της Οικολογίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

·        Αύριο (Πέμπτη) 13 Ιανουαρίου, στις 19.30, στον κύκλο της Ιστορίας – Αρχαιολογίας - Τέχνης, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), από τον ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ, Νικόλαο Μουτσόπουλο με θέμα: «Η ημισέληνος σύμβολο της Κωνσταντινουπόλεως».
·        Αύριο (Πέμπτη) 13 Ιανουαρίου, στις  19.00, στον κύκλο της Νομικής, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), η καθηγήτρια Αστικού Δικαίου του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ., κα. Θεοφανώ Παπαζήση, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Βλαστοκύτταρα».
·        Αύριο (Πέμπτη) 13 Ιανουαρίου, στις  18.00, στον κύκλο του Περιβάλλοντος και της Οικολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης  (Εθν. Αμύνης 27), ο καθηγητής τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών Α.Π.Θ., κ. Νικόλαος Μουσιόπουλος, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Ολοκληρωμένη και βιώσιμη διαχείριση αστικών απορριμμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: