Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ


Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η πόλη της Νιγρίτας υποδέχθηκε της Φλόγα της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, κατά την τελετή λήξης των "ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2024¨



Σε μία κατάμεστη από κόσμο Πλατεία οι Αιμοδοτικοί Σύλλογοι του Δήμου Βισαλτίας μετέφεραν τη Φλόγα  της Αγάπης στέλνοντας το μύνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της αλληλεγγύης του αλτρουισμού.







Το βωμό άναψε η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Βάνα Πλιάκου που τόνισε την αξία της προσφοράς αίματος προς τον συνάνθρωπό μας και συνεχάρει όλους τους Συλλόγους για το έργο τους.









Το στίγμα της εκδήλωσης έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος κ. Ιωαννίδης Δημήτρης ως διοργανωτής Σύλλογος.



Ακολούθως το λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των Συλλόγων που τόνισαν την προσφορά της εθελοντικής αιμοδοσίας και ζήτησαν να συμβάλλουν όλοι με τη συμμετοχή τους στην αυτάρκεια της χώρας μας σε αίμα.





ο κ. Γιάννης Ζαπρούδης από τον Ορειατικό Σύλλογο Νιγρίτας







η κ. Καφετζή Δόμνα από το Σύλλογο Γυναικών Ευκαρπίας







η κ. Ανοιξιά Πέγου απο το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Βισαλτίας







ο κ. Ζέτας Αλέκος ως εκπρόσωπος της Βέργης και ο εκπροσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής κ Φίτσιος Θεολόγης






Στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημητριτσίου , ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φλαμπούρου.




Μετά από τη λητή εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας, ακολούθησε το πρόγραμμα τελετής λήξης των ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2024, με τον καταπληκτικό Θοδωρή Φέρρη που ξεσήκωσε τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία.











Δεν υπάρχουν σχόλια: