Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Σερρών.



Πρώτος σταθμός το Γ. Νοσοκομείο Σερρών και το Τμήμα Αιμοδοσίας, όπου την υποδέχθηκαν η Διευθύντρια κ. Τζιούρα Αικατερίνη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φαρμάκης Νικόλαος, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεύτερος σταθμός το Δημαρχείο Σερρών όπου περίμεναν η Δήμαρχος  Σερρών κ. Μητλιάγκα Βαρβάρα και τα τηλεοπτικά συνεργεία από τα τοπικά ΜΜΕ.



Η κύρια υποδοχή της φλόγας πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Σερρών, όπου την υποδέχθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ Σπυρόπουλος Παναγιώτης με πλούσιο, όπως κάθε χρόνο,μπουφέ για τους λαμπαδηδρόμους.




Επόμενοι σταθμοί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών



και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο τεράστιο έργο των Εθελοντών Αιμοδοτών γιατί με την προσφορά αίματος προσφέρουν ΖΩΗ στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο και προέτρεψαν όλους να ακολουθήσουν το παράειγμά τους.




Την όλη οργάνωση της λαμπαδηδρομίας ανέλαβε ο Σύλλογος μας ως μέλος της ΠΟΣΕΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.


Λαμπαδηδρόμοι που μετέφεραν τη Φλόγα ήταν σπουδαστές της ΑΣΕΚ Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Σερρών


και οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών




Ο Σύλλογος Τερπνιωτών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους λαμπαδηδρόμους σπουδαστές της Α.Σ.Ε.Κ Νοσηλευτών και τους Εθελοντές του Ε.Ερυθρού Σταυρού Σερρών, το Τμήμα Αιμοδοσίας και την Διευθύντρια κ. Κατερίνα Τζιούρα για την άψογη συνεργασία μας και τη διάθεση αυτοκινήτου με οδηγό τον κ. Σταύρο Ιωάννου για τη μεταφορά του βωμού στα διάφορα σημεία υποδοχής, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Σερρών για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διακίνηση των λαμπαδηδρόμων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: