Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτής η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης. 

Λαμπαδηδρόμοι ήταν εθελοντές μέλη των Συλλόγων της Ομοσπονδίας


και μαθητές του 4ου ΓΕΛ Ευόσμου.



Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου " Αγιος Παύλος¨.

  Στην υποδοχή ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κάτσακας το ιατρικό και σοσηλευτικό προσωπικό.


Δεύτερος σταθμός το Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ. Η προϊσταμένη Ν.Υ Αιμοδοσίας κ. Κυρίτση Σταματία άναψε το βωμό.


Επόμενος σταμθός το Α.Ν.Θ "Θεαγένειο" όπου μας υποδέχθηκε και άναψε το βωμό η Διοικητής κ. Κουρτέλη Ξουρή Ευαγγελία

Στο Δημοτικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μας υποδέχθηκαν και άναψαν το βωμό οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Κυριακή Γιαννακίδου και Δημοτικής Αστυνομίας Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών κ. Κώστας Τσιαπακίδης.

Επόμενος σταθμός το Διοικητήριο στο Υ.Μ.Α.Θ όπου μας υποδέχθηκε ο Υφυπουργός κ. Κώστας Γκιουλέκας.


Τελευταίος σταθμός το Πανεπιστημιακό Γ. Νοσοκομείο Θεσ/νίκης ΑΧΕΠΑ, που όπως πάντα υπήρξε μια εντυπωσιακή υποδοχή, με πλουσιο μπουφέ για τους λαμπαδηδρόμους και απονομή αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.

Το βωμό μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μάριο Δουμπάρατζη άναψαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παντελιάδης Παναγιώτης και η Γενική Γραμματέας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Λιλιαν Βιλδιρίδη.

Σε όλους τους σταθμούς όσοι πήραν το λόγο αναφέρθηκαν στο σωτήριο έργο της αιμοδοσίας, εξήραν το έργο των Εθελοντών Αιμοδοτών και ευχήθηκαν να καταστεί αυτάρκης η χώρα μας σε Εθελοντικά προσφερόμενο ΑΙΜΑ.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι συμμετέχοντες Σερραϊκοί Σύλλογοι, το 4ο ΓΕΛ Ευόσμου με τους λαμπαδηδρόμους μαθητές και η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης για την άρτια οργάνωση της λαμπαδηρομίας.
































Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Το χορευτικό τμήμα θα λειτουργεί καθε ΤΡΙΤΗ ώρα 18.15




Η χορωδία μας θα λειτουργεί κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ώρα 19.00






Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται. 

Σας καλούμε να πλαισιώσετε τα τμήματά μας και να αποτελέσετε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής ατμόσφαιρας  που επικρατεί στο Σύλλογο μας.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ


Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η πόλη της Νιγρίτας υποδέχθηκε της Φλόγα της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, κατά την τελετή λήξης των "ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2024¨



Σε μία κατάμεστη από κόσμο Πλατεία οι Αιμοδοτικοί Σύλλογοι του Δήμου Βισαλτίας μετέφεραν τη Φλόγα  της Αγάπης στέλνοντας το μύνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της αλληλεγγύης του αλτρουισμού.







Το βωμό άναψε η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Βάνα Πλιάκου που τόνισε την αξία της προσφοράς αίματος προς τον συνάνθρωπό μας και συνεχάρει όλους τους Συλλόγους για το έργο τους.









Το στίγμα της εκδήλωσης έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος κ. Ιωαννίδης Δημήτρης ως διοργανωτής Σύλλογος.



Ακολούθως το λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των Συλλόγων που τόνισαν την προσφορά της εθελοντικής αιμοδοσίας και ζήτησαν να συμβάλλουν όλοι με τη συμμετοχή τους στην αυτάρκεια της χώρας μας σε αίμα.





ο κ. Γιάννης Ζαπρούδης από τον Ορειατικό Σύλλογο Νιγρίτας







η κ. Καφετζή Δόμνα από το Σύλλογο Γυναικών Ευκαρπίας







η κ. Ανοιξιά Πέγου απο το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Βισαλτίας







ο κ. Ζέτας Αλέκος ως εκπρόσωπος της Βέργης και ο εκπροσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής κ Φίτσιος Θεολόγης






Στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημητριτσίου , ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φλαμπούρου.




Μετά από τη λητή εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας, ακολούθησε το πρόγραμμα τελετής λήξης των ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2024, με τον καταπληκτικό Θοδωρή Φέρρη που ξεσήκωσε τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία.