Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή ατόμων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.



Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (πολικό ψύχος) οι Τερπνιώτες και οι φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και σχεδόν γέμισαν την τεράστια αίθουσα της Νεράιδας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια και να ζητήσει  μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αν τους απογοήτευσε με την αίθουσα. Κυρίως όσον αφορά τη θέρμανση και το σερβίρισμα του φαγητού. 


Ας μας γίνει μάθημα για το μέλλον και η επιλογή της αίθουσας να γίνεται με πιο αυστηρά κριτήρια. 

Μετά από απουσία δύο ετών ο Σύλλογος επανήλθε και βράβευσε τα Τερπνιωτοπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας για το 2020, 2021 και 2022.


Η παγωμένη αίθουσα ζεστάθηκε γρήγορα από την υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα του Χάρη Κουλτσιάκη και Νίκου Μαυρίδη με το κέφι και τη ζωντάνια του χορευτικού μας που παρέσυρε και τον υπόλοιπο κόσμο στην πίστα.


Ευχάριστη έκπληξη και η εμφάνιση του Γκαϊτατζή Μάριου (γιος της Ελένης Ντούλα) ο οποίος εκτός από τη βράβευσή του ως επιτυχών στη Σχολή Μουσικών Σπουδών Ιωαννίνων, μας έπαιξε με τη λύρα του και παρουσίασε ένα υπέροχο ποντιακό πρόγραμμα που ξεσήκωσε τον κόσμο.


Πολλές ευχαριστίες στους παρακάτω χορηγούς που με την προσφορά των προϊόντων τους στη λαχειοφόρο αγορά βοήθησαν τα μέγιστα για επιτυχία διάθεσης των λαχείων : 


Γιαρισκάνη Γιώργο, Δούλη Ευαγγελία, Κουκαρούδη Στέλιο, Λιόλια Αννα, Λιόλια Κώστα και Κ. & Α. Καλατούδης Ο.Ε, Μπλιόγκαρα Στάθη, Νούλη Μιχάλη, Τζεβελέκη Μιχάλη, Χαραλαμπίδη Γιάννη, Ψαρά Αγάπη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο π. υπουργός συγχωριανός μας Γιάννης Αμανατίδης, ο συντοπίτης μας π. υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας,





οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Σαουλίδης και Θεοφάνης Παπάς, ο εκπρόσωπος του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Δάρδας Νίκος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κώστας Πάλλας


Από τον Δήμο Βισαλτίας ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, οι Αντιδήμαρχοι Βαδικόλιας Θεόδωρος και Ψαράς Λεωνίδας, η αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βάνα Πλιάκου με αντιπροσωπεία, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Αγγελάκης, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Παπαθανασίου,




 ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης, ο Αντιπρόεδρος Τερπνής Γιάννης Ντούλας




Ο πρόεδρος Γιάννης Κερατίδης και το Δ.Σ του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Τερπνής Ελένη Χατζάκη.















































Και του χρόνου ......



Δεν υπάρχουν σχόλια: