Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

4η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - Αντάμωμα Σερραϊκών Συλλόγων
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 4η Πολιτιστική Γιορτή - Αντάμωμα των σερραϊκών Συλλόγων, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων στο Φράγμα της Θέρμης με οικοδεσπότη το Σύλλογο Σερραίων Θέρμης και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης.Παρόν στην εκδήλωση και ο Σύλλογός μας με τη συμμετοχή του χορευτικού μας συγκροτήματος και του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης.
Άψογη εμφάνιση του χορευτικού μας καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που μαζί με τους Συλλόγους Νικοκλειανών και Νιγριτινών χόρεψαν χορούς της Βισαλτίας.


Εντύπωση και πολλά θετικά σχόλια απέσπασε το stand του Συλλόγου που οργάνωσε το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης με τις υπέροχες δημιουργίες του, τις εκδόσεις του Συλλόγου και την τεράστια .....καπνόριζα που επιμελώς φρόντιζε στο φυτώριό του ο κ. Αλέκος Τσελεπής.


Η 4η Πολιτιστική Γιορτή περιελάμβανε επίσης :
Ομιλία για τα Ελευθέρια των Σερρών από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας & Υπεύθυνο Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών κ. Βασίλη Βαφειάδη
Τιμητικές διακρίσεις στον κ. Βασίλη Νικόλτσιο Έφορο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα


στο Γιώργο Καφταντζή συγγραφέα που απεβίωσε το 1989 (την τιμητική πλακέτα παρέλαβαν τα παιδιά του).
Τα βιογραφικά των τιμηθέντων διάβασε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου μας κ. Κώστας Θ. Τσίκαλας.


Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Σαμαράς,
ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος.Την όλη εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία η δημοσιογράφος Αριάδνη Παπαφωτίου.Μετά την εμφάνιση των χορευτικών ακολούθησε σερραϊκό γλέντι


Δεν υπάρχουν σχόλια: