Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

4η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ



Η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης , στα Πλαίσια της 4ης Πολιτιστικής Γιορτής διοργανώνει, '' Αντάμωμα Σερραϊκών Συλλόγων '' από Θεσσαλονίκη και Σέρρες.
Η Εκδήλωση θα λάβει χώρα, το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 20:30, στο Φράγμα Θέρμης.
Σερραϊκά Παραδοσιακά Συγκροτήματα των Συλλόγων της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα, της Τερπνής, Νικόκλειας, Νιγρίτας, Αγγίστας, Σερραίων Θεσσαλονίκης, Μανδρακίου, Τράγιλου και Σερραίων Κατοίκων Θέρμης καθώς και Παραδοσιακοί Σύλλογοι από το Ν. Σερρών , όπως του Αγίου Πνεύματος, του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών, των Παφραίων Σιδηροκάστρου και Ευξείνου Λέσχης Σερρών, θα παρουσιάσουν, Ντόπιους Σερραϊκούς Χορούς , Θρακιώτικους και Ποντιακούς , με την συνοδεία Ζουρνάδων, Γκάιντας, Λύρας και Κλαρίνου.
Επίσης θα παρουσιαστούν εκθέσεις φωτογραφίας, από Μανδράκι, Ροδολίβος, Σιδηρόκαστρο, Σησαμιά και Εμμ. Παπά καθώς και οι δράσεις του τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης της Τερπνής και ιδιαίτερα οι εκδόσεις του Συλλόγου.
Στην Εκδήλωση η Ομοσπονδία θα τιμήσει, τον Δντη του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κ. Νικόλτσιο Βασίλη, από την Ηράκλεια Σερρών και τον Συγγραφέα Καφτατζή Γεώργιο από Ηράκλεια Σερρών (απεβίωσε το 1998) 
Θα ακολουθήσει Σερραϊκό Γλέντι, όπου θα διατίθενται και Σερραϊκά εδέσματα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: