Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Τιμητική Εκδήλωση Βράβευσης Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων & Προσώπων πραγματοποιήθηκε χθες 16 Μαΐου 2018, από την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας.







Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κώστας Τσιαπακίδης συνεχάρη τους 28 Πολιτιστικούς φορείς για το πλούσιο πολιτιστικό έργο που παράγουν, την ανιδιοτελή πολυεπίπεδη προσφορά τους, και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία στην υλοποίηση των Πολιτιστικών δράσεων της Κοινότητας.
Η δημόσια έκφραση ευχαριστίας αποτελεί συγχρόνως και κοινωνικό έπαινο και βραβείο σε εκείνους που η ποιότητα και το μέγεθος των πράξεων και του έργου τους συνοδεύονται με την ανάλογη συμπεριφορά, το ήθος και τη δεοντολογία. Η έκφραση τιμής είναι πράξη ευγνωμοσύνης και στοιχείο Πολιτισμού.





Ανάμεσα τους τιμηθέντες Συλλόγους ήταν και ο δικός μας Σύλλογος. Την πλακέτα παρέλαβε ο  πρ. Πρόεδρος και  νυν ταμίας του Συλλόγου κ. Αλέκος Τσελεπής από την Κοινοτική Σύμβουλο κα Δανάη Καζαντζή.



Στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα για την τιμητική διάκριση προς το Σύλλογο και τόνισε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις  που επιβραβεύουν τις προσπάθειες των Συλλόγων, αποτελούν κίνητρο και ανεβάζουν το Πολιτιστικό  επίπεδο της περιοχής μας.





Την εκδήλωση κάλυψε με καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα η Ορχήστρα Νέοι Μουσικοί χωρίς σύνορα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: