Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας.
Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν, να ανταλλάξουν ευχές και να γλεντήσουν με την καρδιά τους.



Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Σωτήρη Καραμίντζιου σε παραδοσιακούς χορούς και δίκαια καταχειροκροτήθηκε.



Για 18η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος βράβευσε τα τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, επιβραβεύοντας τους κόπους και την προσπάθειά τους τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.






Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.






Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο πατήρ Γαβριήλ ως εκπρόσωπος του παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσ/νίκης κ. Άνθιμου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και συγχωριανός μας κ. Γιάννης Αμανατίδης με τον Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Φώτη Κοντό, ο βουλευτής Θεσ/νίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο π. Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Κώστας Πάλλας, η Δήμαρχος Βισαλτίας κ.Αγνή Δουβίτσα, ο Αντιδήμαρχος Νεάπολης Συκεών κ. Αντώνης Σαουλίδης, ο Πρόεδρος της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας Θεσ/νίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Μιχάλης Τσερβίστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βισαλτίας κ. Χρήστος Αγγελάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων και Γ. Γραμματέας της ΠΟΣΕΑ κ. Δέσποινα Ροδουσάκη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Ευαγγελία Δάρατζη, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής κ. Ελένη Χατζάκη, ο Πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Νίκος Λιόλιας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πανήγυρης "Ζωοδόχου Πηγής" κ. Στάθης Μπλιόγκαρας, ο κ. Βασίλης Πριάμης του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Κερατίδης και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Δήμου Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης, και ο κ. Δημήτριος Σαμαράς του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσ/νίκης















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: