Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ...Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για το 2018, στην αίθουσα του Συλλόγου μας.


Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα είχαμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε με τους συμπατριώτες μας και τους φίλους του Συλλόγου και να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Την εκδήλωση άνοιξε η καταπληκτική χορωδία του Συλλόγου μας με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά. Απολαύσαμε υπέροχα έντεχνα τραγούδια και στο τέλος όλοι μαζί τραγουδήσαμε το "πάει ο παλιός ο χρόνος ..."

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία του Συλλόγου, στα τμήματα τα οποία λειτουργούν στο Σύλλογο ,ευχαρίστησε όλους για τη σημαντική τους συνεισφορά ηθική και υλική και ζήτησε να συμμετέχουν σ΄ όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε, όπως πάντα, ο πατήρ Όθωνας, και ευχήθηκε στο Σύλλογο προκοπή και συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας για τους φορείς. Τυχερό κομμάτι αυτό που αντιστοιχούσε στην ΠΟΣΕΑ και τους Εθελοντές Αιμοδότες.

 κομμάτι βασιλόπιτας πήραν : η Εξελεγκτική Επιτροπή

το χορευτικό ενηλίκων του Συλλόγου


το χορευτικό ανηλίκων του Συλλόγου
η χορωδία του Συλλόγου
το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου


οι ... γαμπροί και οι νύφες της Τερπνής
οι φορείς του χωριού


οι φίλοι του Συλλόγου

ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο οποίος χάρισε στο Σύλλογο μία όμορφη ασημένια εικόνα των Αγίων Πάντων


ο βουλευτής κ. Κώστας Γκιουλέκα εκ μέρους της Βουλής

η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδουο κ. Μήτας Χρήστος  εκ μέρους της Π.Κ.Μ
ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης - Συκεών κ. Αντώνης Σαουλίδης


ο Πρόεδρος της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης


ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης

ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης
ο Σύλλογος Σκοπηνών Θεσσαλονίκης


ο Σύλλογος Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης


ο Σύλλογος Εμμανουήλ Παπά Θεσσαλονίκης
ο Σύλλογος Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκηςο Σύλλογος Μεσολακκιωτών ΘεσσαλονίκηςΤυχερή φέτος η φίλη του Συλλόγου κυρία Αγνή Γιαννοπούλου που κέρδισε το ¨φλουρί" που ήταν ένα ... φλουρί Κωνσταντινάτο
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης με τον Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου κ. Φώτη Κοντό, οι βουλευτές κ,κ Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου με τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ Τζόλλα Μιχάλη   και Μήττα Χρήστο, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης Συκεών κ. Αντώνης Σαουλίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, οι Πρόεδροι και αντιπρόσωποι των Συλλόγων κα Μουτσίδου Τούλα από το Σύλλογο Μοναστηρακιωτών Θεσ/νίκης, κ. Σίμογλου Νικόλαος από το Σύλλογο Ροδολιβινών Θεσ/νίκης, κ. Βασίλης Μπάτος από το Εμμανουήλ Παπά, ο κ. Γκιουγκής Ιωάννης από το Σύλλογο Σκοπηνών Θεσ/νίκης, οι κ.κ Σέρβος Θανάσης και Βασίλης Λευθέρης απο το Σύλλογο Μεσολακκιωτών, η κα Σπάση - Παπαγεωργίου Βασιλική από το Σύλλογο Σιδηροκαστρινών, οι κ.κ Βακαλούδης Δημήτρης και Κούκος Δημήτρης από το Σύλλογο Σιτοχωριτών Θεσ/νίκης.
Ευχές για καλή χρονιά και επιτυχία στην εκδήλωση έστειλαν οι βουλευτές κ.κ Μιχάλης Τζελέπης, Θόδωρος Καράογλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης


 
Δεν υπάρχουν σχόλια: