Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Πραγματοποιήθηκε χθες με πολύ επιτυχία το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.Η εμφάνιση της χορωδίας του Συλλόγου μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά, ήταν καταπληκτική και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκομένους.
Για πρώτη φορά φέτος τη χορωδία μας συνόδεψε με το ούτι του ο Χάρης ΚουλτσιάκηςΣυμμετείχαν επίσης και οι χορωδίες των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας

Ροδολιβινών ΘεσσαλονίκηςΑγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης
και Νιγριτινών Θεσσαλονίκης.Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σπάση - Παπαγεωργίου Βασιλική
και ο πρ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νούλης Γιάννης και την παρουσίασαν οι κυρίες Παπαπαναγιώτου Αικατερίνη και Πούλιου - Κηπουρού Μαίρη.

Την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραικών Συλλόγων Αττικής συνθέτης  κ. Πασχάλης Τόνιος και ο πρ. Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Συγκοινωνιών κ. Στράτος Σιμόπουλος.


Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες σερραίων που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας με τη βοήθεια και τη συνεργασία του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: