Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης  στην αίθουσα του Συλλόγου μας.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα υπέροχα δημιουργήματα του Τ.Δ.Απασχόλησης,
να πιουν τον καφέ τους και να δοκιμάσουν τα σπιτικά εδέσματα, που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου. Επίσης να προμηθευτούν τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια τους και να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές που πλησιάζουν.




Βέβαια την τιμητική τους είχαν τα μικρά παιδάκια που το χάρηκαν με την ψυχή τους και βγήκαν φωτογραφίες δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη Φάτνη.




Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η παρουσία των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής που μαζί με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων γνώρισαν την αίθουσα του Συλλόγου μας, βγήκαν φωτογραφίες,





μας τραγούδησαν τα κάλαντα










και με μία όμορφη πρόσκληση μας κάλεσαν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοιμάζουν την Κυριακή 17/12/17 στην Πλατεία της Τερπνής.







Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε στο Σύλλογο ένα όμορφο δώρο









και από την πλευρά του ο Σύλλογος χάρισε σ΄ όλα τα παιδιά και τους γονείς από ένα γούρι για την καινούργια χρονιά.








Η προσέλευση του κόσμου συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο και να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης και το Σύλλογο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.



Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα λειτουργήσει τις απογευματινές ώρες από 18.00 έως 20.00 και καθ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδος από 11 έως 17 Δεκεμβρίου, για όσους δεν μπόρεσαν να περάσουν αυτή την Κυριακή. 





















































Δεν υπάρχουν σχόλια: