Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 26/3/2017 η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το έτος 2016
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Διάφορες προτάσεις για την πορεία του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος της Γ. Συνέλευσης και Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία καθώς επίσης και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον αυστηρό έλεγχο των βιβλίων του Συλλόγου γεγονός που αποτελεί και την εγγύηση της καλής λειτουργίας των οικονομικών του Συλλόγου. Ακολούθως αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου κατά το έτος 2016 που κατά γενική ομολογία ήταν όλες πετυχημένες με αποτέλεσμα να φέρουν και τα ανάλογα έσοδα, ενισχύοντας σημαντικά το ταμείο του Συλλόγου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ταμίας του Συλλόγου κ. Μπαμπατζιάνης ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τα έσοδα και τα έξοδα του Συλλόγου κατά το έτος 2016.
Ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Νούλης Θ. Γιάννης διάβασε την Έκθεση της Επιτροπής που συντάχθηκε από τα μέλη της, αφού προηγουμένως έκανε σύγκριση των οικονομικών δεδομένων των προηγουμένων χρόνων με το 2016, επισημένοντας  τη ραγδαία αύξηση του ταμείου που οφείλεται στη χρηστή διαχείριση του ταμείου και τη μείωση των δαπανών. Για το λόγο αυτό συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση από τους παρευρισκομένους και διάφορες προτάσεις για το μέλλον του Συλλόγου καθώς επίσης για τις άμεσα προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου που είναι το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό και η ετήσια διήμερη εκδρομή του Συλλόγου στο Βόλο και στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.
Δεν υπάρχουν σχόλια: