Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι.




Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα Νεράιδα (17ο χλμ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας τηλ. 2310465600).  Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε πολλούς να το συνδυάσουν με μία οικογενειακή έξοδο για μεσημεριανό φαγητό και κυρίως στους επιτυχόντες που κατά πλειοψηφία είναι από το χωριό αλλά και τους συγχωριανούς μας από το χωριό να συμμετέχουν στο χορό μας, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν μία εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, κρατούμε σταθερή την τιμή των τελευταίων ετών της πρόσκλησης στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει :
Πρώτο πιάτο
Κρέπα με μους τυριών και αλλαντικά σε λευκή
κρέμα μανιταριών
Σαλάτα
Πολίτικη σαλάτα με λάχανο, καρότο και σέλινο
Κυρίως πιάτο
Χοιρινά σκαλοπίνια σωτέ με απαλή σάλτσα
μουστάρδας ή
Φιλέτο κοτόπουλο a la plancha με απαλή σάλτσα
μουστάρδας ή
Ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι
Γαρνιρισμένα με πατατούλες φούρνου και ριζότο
λαχανικών
Επιδόρπιο
Χαβάς σιμιγδαλένιος, φρούτα εποχής
ΠΟΤΑ (Λευκό και κόκκινο κρασί) - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
(χυμοί) – Εμφιαλωμένο νερό, σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, φιλοδοξεί να συνεχίσει τις πετυχημένες εκδηλώσεις μας.
Φιλοδοξούμε να ξαναζήσουμε τις παλιές καλές εποχές στα πρώτα χρόνια του Συλλόγου μας, όταν οι αίθουσες της Θεσσαλονίκης δε μας χωρούσαν, σε έναν χώρο γνωστό τότε,  αλλά σε μία υπέροχη καινούρια αίθουσα και με νέα διεύθυνση, τη ΝΕΡΑΪΔΑ .
Ρυθμίστε λοιπόν από τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ώστε να μην απουσιάζει κανείς την Κυριακή το μεσημέρι 1 Φεβρουαρίου 2015.
Συνδυάστε το με μία Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο για φαγητό και χορό.
Επίσης στη μεγαλύτερη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Αποτελεί πλέον θεσμό για το Σύλλογο η βράβευση, η αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών των παιδιών αλλά και των γονιών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: