Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα  18 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές του.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Τσελεπής στον χαιρετισμό του,  αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα του Συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο βοήθησε οικονομικά το Σύλλογο, με την διάθεση των δημιουργημάτων του τόσο στη Γιορτή τσίπουρου όσο και στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Ζήτησε από τα μέλη να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος να σταθεί όρθιος στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε την πίτα για όλους τους φορείς και μοιράστηκαν σ΄ όλους τους παρευρισκομένους πιτάκια. Τυχερός φορέας για το 2015  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και από τους παρευρισκομένους ο κ. Γιάννης Κερατίδης, φίλος του Συλλόγου από το Μανδράκι που πολλές φορές μας βοήθησε σε διάφορες εκδηλώσεις μας, στον οποίο "έπεσε" το Φλουρί της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που ήταν ένα Βυζαντινό Κωνσταντινάτο.


Η χορωδία του Συλλόγου με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά ερμήνευσε εξαιρετικά παραδοσιακά, έντεχνα και τραγούδησε με τους παρευρισκομένους το «πάει ο παλιός ο χρόνος …».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συμπατριώτης μας πρ Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο συγχωριανός μας υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιάννης Αμανατίδης , η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων και εκπρόσωπος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κα Τζούλια Βλασκίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μέλκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργίου - Σπάση Βασιλική, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κατσικαρίδης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικιωτών Θεσσαλονίκης κ. Χατζούδης Στέργιος και πλήθος κόσμου.
Για μία ακόμη φορά οι γυναίκες του Συλλόγου μας ετοίμασαν έναν πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα και γλυκά τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους. 
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Κομμάτι βασιλόπιτας για τους διάφορους φορείς έλαβαν :
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ο κ. Γιάννης Τσίκαλας Για τους Απανταχού Τερπνιώτες ο κ. Χρήστος Δρούγγος
Για τους Εθελοντές Αιμοδότες ο κ. Κώστας Τσίκαλας

Για τη Χορωδία του Συλλόγου μας ο κ. Γιάννης Βαγενάς

Για το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης η κα Ιωσηφίδου - Κουκαρούδη Χαρίκλεια

Για τους φίλους του Συλλόγου και χορηγούς ο κ. Χρήστος Χατζηκωστής

Για το Σύλλογο Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης η Πρόεδρος κα Παπαγεωργίου - Σπάση Βασιλική

Για το Σύλλογο Νιγριτινών Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσικαρίδης
Για το Σύλλογο Χουμνικιωτών Θεσσαλονίκης ο κ. Στέργιος ΧατζούδηςΓια το Σύλλογο Αγίου Πνεύματος η Πρόεδρος κα Στέλλα Μέλκου με τη Γ.Γραμματέα
Για το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου μας η κα Αγγελική Τζιάνη
Παρούσα η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: