Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2013.



Οι Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου μας αγνόησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες, που μετά τη γιορτή του τσίπουρου , σε μία ακόμη κορυφαία εκδήλωση είχαμε την ατυχία να βιώσουμε ( τσουχτερό κρύο και για πρώτη φορά «άσπρισε» η Θεσσαλονίκη από το χιόνι). Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό.


Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας με δύο ξεχωριστές παραστάσεις και συμπαρέσυραν στο χορό όλους τους παρισταμένους.

Δεν έλειψε και η χορωδία του Συλλόγου που τραγούδησε την «γαλάζια περιστέρα» (σεργιάνι) και χόρεψε το χορευτικό και ο κόσμος .



 Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2013, που φέτος έφθασαν τους 23 επιτυχόντες. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.




Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης του χωριού μας κ. Αναστασιάδης Δημήτρης με τη σύζυγό του Αλκμήνη,  οι βουλευτές κ.κ Θεόφιλος Λεονταρίδης , Μενέλαος Βλάχβεης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τρούπης Χρήστος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής  κκ. Δρούγγος Χρήστος και Μπάγκαλας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Καρούλης,  
 η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Βλασκίδου Τζούλια, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Κατσικαρίδης Γιώργος  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης κ. Δουρμούζης Σταύρος, η Αντιπρόεδρος κ. Τζανέρη Πασχαλιά και ο ταμίας του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης, 
ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Σίμογλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλμωπιαίων Θεσσαλονίκης κ. Ευριπίδης Σαριδάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Μερόπη Καραγιάννη, ενώ μηνύματα απέστειλαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο συγχωριανός μας βουλευτής κ. Γ. Αμανατίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και π. Πρόεδρος Τερπνής κ. Κώστας Μπάγκαλας




























Δεν υπάρχουν σχόλια: