Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), το Υπουργείο Υγείας (ΥΥκΚΑ), το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.),  με την υποστήριξη των Υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας συνδιοργανώνουν από 7 έως 14 Ιουνίου 2013, την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στο διάστημα αυτό θα ενημερώνει καθημερινά για τις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες που διενεργούνται σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης στις ενημερωτικές εκπομπές της θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων και θα συζητούν για σημαντικά θέματα που αφορούν την αιμοδοσία.   
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, η κοινή αυτή δράση θα κορυφωθεί με εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το πρωί και μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Μοναστηρακίου.
Προσκαλούμε όλους όσους αγαπούν τη ζωή, στο street party του ραδιοφωνικού σταθμού της Ε.Ρ.Α. ΚΟΣΜΟΣ 93,6.
Από τις 12:00 έως τις 14:00 θα γίνεται live μετάδοση του προγράμματος, από τους παραγωγούς του σταθμού και χορευτικά latin σχήματα θα δώσουν χαρά σε αυτή την γιορτή της ζωής.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΙΜΑ  
 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: