Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δελτίο Τύπου
Με πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ διοργανώνεται αιμοδοσία κοινωνικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Σταγόνες Ζωής» και σύνθημα «Δώσε Αίμα – Δώσε Ζωή!», το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη διάθεσης των φιαλών αίματος που θα συγκεντρωθούν.
Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γ.Ν.Θ. θα βρίσκεται μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Λεωφ.Νίκης, από τις 9.00 έως τις 14.00.
Σκοπός της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ώστε να συνεισφέρουν εθελοντικά στην κάλυψη της αυξημένης ζήτησης σε αίμα που παρουσιάζεται κατά την περίοδο του Πάσχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη προσπάθεια έχει την ευγενική υποστήριξη της AMITA.
Με την παράκληση να δημοσιευθεί/αναμεταδοθεί/αναρτηθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
T: 2310560311

Δεν υπάρχουν σχόλια: