Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ

Άρχισαν με επιτυχία οι 4 ήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νιγρίτας με τίτλο "ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ".
Στην πρώτη μέρα των εκδηλώσεων πήρε μέρος και το χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων  του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης μαζί με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νιγρίτας, του Μορφωτικού Συλλόγου Βέργης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικόκλειας.Παράλληλα λειτουργούσε και Έκθεση ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
Όλα τα χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους και πρόσφεραν ενα πλούσιο απολαυτικό δίωρο στους παρευρισκόμενους. Δίκαια καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που θα μπορούσε όμως να είναι περισσότερος ...
Όλα τα χορευτικά συγκροτήματα με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, έφθασαν 
στην εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας Νιγρίτας χορεύοντας την  πατινάδα  

*Συλλογος Πολιτιστικων Δραστηριοτητων ''Η ΝΙΓΡΙΤΑ''
 



*Πολιτιστικος Μορφωτικος Συλλογος ΒΕΡΓΗΣ
 




*Λαογραφικος Ομιλος ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΣ 






Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας χόρεψε τους χορούς πατινάδα , τρεχάτο , τσουράπιασεργιάνι  . χασαπιά , συρτός


















Η οργάνωση και η φιλοξενία από το Σύλλογο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νιγρίτας άριστη. Πολλά συγχαρητήρια σ΄όλα τα μέλη του Δ.Σ που αξίζουν θερμότερης συμπαράστασης απο τον κόσμο της Νιγρίτας γιατί πραγματικά προσφέρουν τεράστιο πολιτιστικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: