Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ


ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ 6 ΝΕΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Με ιδιαίτερη επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή για τη θεμελίωση 6 νέων αιθουσών στο 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου στη Ν. Μαγνησία.
Η προσθήκη των νέων αιθουσών στο Λύκειο Ν. Μαγνησίας έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Σχολικής Στέγης Ν. Θεσσαλονίκης και η κατασκευή τους υλοποιείται με προγραμματιική σύμβαση με τον Οργανισμό Σχολικών κτιρίων συνολικού προϋπολογισμού 1.351.000 ευρώ.
Η θεμελίωση των νέων αιθουσών πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα και τον Δήμαρχο Εχεδώρου κ. Σπύρο Σταματάκη.

2 σχόλια:

Η κάφτρα ! είπε...

EΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΗ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ;
ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

τωρα το καταλαβες φιλε μου οτι κανουν πασοκικη προπαγανδα; ο προεδρος του συλλογου ειναι παντα πισω απο τον φιλο του τον Μπολαρη, σαν σκυλακι. για τα αρχαια της τερπνης ομως καμια αναφορα. βουβα τωρα, μουγκαμαρα. οταν ηταν αντιπολιτευση ο Μπολαρης, ηξερε να κανει επαιρωτησεις τοτε στη βουλη για τα αρχαια της τερπνης, τωρα; αλλου βρεχει. πραγματικα ομολογω οτι ειμαστε πολυ βλακες ολοι οι τερπνιωτες της θεσ/νικης που βλεπουμε καθαρα την αδιαφορια του προεδρου του συλλογου τερπνιωτων θεσ/νικης για το χωριο μας και π'αρολα αυτα τον ξαναψηφηζουμε. αυτος ενδιαφερετε μονο για τον εαυτο του και πως θα ειναι καλος με το κομμα που ανηκει. ας ζητησει ανοιχτα σε καποια ομιλια του απο τον Μπολαρη ως υφηπουργος που ειναι να ξανακανει επαιρωτηση στη βουλη για τα αρχαια, εχει το τσαγανο και τον κωλο; α! ρε κατακαϊμενη ρουμελη.