Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 Πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό, η εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγτικής Επιτροπής για τη διετία 2024 - 2026.

Η παρουσία των Τερπνιωτών θα πρέπει να μας προβληματίσει πολύ. Αν σκεφτεί κανείς οτι στάλθηκαν 350 προσκλήσεις με sms και άλλες τόσες με μυνήματα messenger, η τελική προσέλευση ήταν απογοητευτική. 

Στην αρχή εκλέχτηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το Προεδρείο της Γ. Συνέλευσης με τους κ.κ Νίκο Σιαμάκη και Στέλιο Κουκαρούδη, οι οποίοι αποτέλεσαν και την Εφορευτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τα θέματα ημερήσιας διάταξης  ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Νούλης προέβει στον Διοικητικό απολογισμό της διετίας


ο ταμίας του Συλλόγου Βασίλης Μπαμπατζιάνης έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό


και κ. Γιάννης Θ. Νούλης διάβασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το σώμα απάλλαξε ΟΜΟΦΩΝΑ δια ανατάσεως των χεριών, από κάθε ευθύνη το απερχόμενο Δ.Σ.



Ακολούθησε συζήτηση για την πορεία και τη δράση του νέου Δ.Σ που θα αναδειχθεί από τις αρχαιρεσίες.



Στη συνέχεια μετά από τις υποψηφιότητες που δηλώθηκαν ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Ύστερα από την καταμέτρηση των ψήφων , η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2024 - 2026, σύμφωνα με τους ψήφους που έλαβαν :

Νούλης Κ. Ιωάννης, Τσίκαλας Θ. Κων/νος, Ιωσηφίδου - Κουκαρούδη Χαρίκλεια, Βλαχοδήμος Παναγιώτης, Μπαμπατζιάνης Βασίλειος, Ιωαννίδης Δημήτρης, Γαβριηλίδου - Δήττα Βαλεντίνη, Μπάγγαλας Παναγιώτης, Βεζυροπούλου - Δεληγιάννη Φωτεινή και αναπληρωματικό μέλος η Μηλίκου Πελαγία.


Για την Εξελεγτική Επιτροπή : Νούλης Θ. Ιωάννης, Τσελεπής Αλέξανδρος και Μιχαλάκης Νίκος.











Δεν υπάρχουν σχόλια: