Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΤΕΡΠΝΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο  της συμπλήρωσης 40 χρόνων Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιεί ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες με μεγάλη προσφορά αίματος, στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 μμ. στο κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στην Τερπνή. 


Ο Σύλλογος θα απονείμει Τιμητική πλακέτα  σε όσους εθελοντές αιμοδότες ξεπέρασαν τις 15 μονάδες προσφοράς αίματος .

Στην εκδήλωση θα μιλήσει σχετικά με την αναγκαιότητα της αιμοδοσίας η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Τζιούρα Αικατερίνη.

Επίσης θα συμμετέχει και το Δημοτικό Σχολείο Τερπνής με δράσεις σχετικές με την Εθελοντική Αιμοδοσία και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

 

Το δείπνο παρέχεται στους τιμώμενους αιμοδότες δωρεάν και για τους συνοδούς ή φίλους το  κόστος είναι 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά και περιλαμβάνει πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό, 8 μελή παραδοσιακή & λαϊκή ορχήστρα με τους συγχωριανούς μας Παναγιώτη Ζαρίμπα, Τάσο Φουρλάκη και πολλές εκπλήξεις. 


 

Η πρόσκληση απευθύνεται σ΄ όλους τους Τερπνιώτες και όχι μόνον . Σας περιμένουμε όλους για να γλεντήσουμε όπως μόνον εμείς ξέρουμε, αλλά και να τιμήσουμε τους ανθρώπους εκείνους που με την ανιδιοτελή, εθελοντική προσφορά τους σε αίμα, μας έβγαλαν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση της αναζήτησης , όταν το χρειαστήκαμε. 

 



Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και με την Υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας.

ΧΟΡΗΓΟΣ : FIBRAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: