Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 


Πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση του Συλλόγου την Κυριακή 2 Απριλίου στην αίθουσά μας.



Για μία ακόμη φορά η προσέλευση των μελών δεν ήταν η αναμενόμενη. 

Θα πρέπει επί τέλους να καταλάβουν οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης, μία φορά το χρόνο στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου που είναι η Γ. Συνέλευση, να εξοικονομήσουν λίγο από τον "πολύτιμο" χρόνο τους και να τον αφιερώσουν στο Σύλλογο, που όλοι αναγνωρίσουν την αναγκαιότητα της ύπαρξής του και της πολιτιστικής και κοινωνικής προσφοράς του.  

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και της Γ. Συνέλευσης Γιάννης Κ. Νούλης στο Διοικητικό απολογισμό για το πρώτο έτος της θητείας του Δ.Σ, χαρακτήρισε το 2022 ως έτος προσαρμογής και επανεκκίνησης του Συλλόγου, ύστερα από δύο χρόνια πολιτιστικής απραξίας , λόγω κορονοιού.



Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν : στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Συλλόγου ( εθελοντικές αιμοδοσίες, 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, 32η Αμικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών).Στην 19η Γιορτή Τσίπουρου & Ελιάς Τερπνής, στη διήμερη εκδρομή στη Θράκη, στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος της Αγάπης Ψαρά "Αόρατη απειλή", στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, τον ετήσιο χορό του στη Νεραΐδα, στις εκδηλώσεις για την 110η Επέτειο της μάχης στα Πλατανούδια.



Τον οικονομικό απολογισμό αναγκάστηκε να κάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ο ταμίας του Συλλόγου Βασίλης Μπαμπατζιάνης δικαιολογημένα απουσίαζε λόγω οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Τα οικονομικά στοιχεία επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος Γιάννης Θ. Νούλης ο οποίος διάβασε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τόνισε ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να τηρούνται όλα τα βιβλία του Συλλόγου νομότυπα.


Κατόπιν το σώμα ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και απήλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε ευθύνη.

Στις τοποθετήσεις των μελών τονίστηκε η αναγκαιότητα της συμμετοχή των μελών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται ο Σύλλογος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Με το πέρας της Γ. Συνέλευσης εγκαινιάστηκε το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου που ετοίμασε το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης, και λειτούργησε όλη την ημέρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: