Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Βισαλτίας ο οποίος με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, πραγματοποίησε σήμερα 4 Ιουνίου διάφορες δράσεις.





Συγκεκριμένα : 
το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας σε μία ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή και με σύνθημα «Κάθε καπάκι, ένα χαμόγελο»,  οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να τοποθετούν τα πλαστικά καπάκια που συλλέγουν, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους  στην ελάφρυνση του περιβάλλοντος από τα πλαστικά αλλά και την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.


Το απόγευμα με τη δράση "ΚαθαρίΖΩ τον τόπο μου" εθελοντές ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος βρέθηκαν στο χώρο του Αγίου Μανδηλίου Τερπνής και τον καθάρισαν από σκουπίδια που δυστυχώς ασυνείδητοι επισκέπτες εγκαταλείπουν μετά τη ... διασκέδασή τους.


Και στις δύο δράσεις συμμετείχε ενεργά και ο Σύλλογός μας με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Παναγιώτη Μπάγγαλα και τη κ. Φώτη Τασούλα οι οποίοι παρέδωσαν στην Κεντρική Πλατεία πέντε γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από καπάκια που συνέλεξε ο Σύλλογος  και συνέβαλλαν επίσης στον καθαρισμό του χώρου του Αγίου Μανδηλίου.


Στις ανωτέρω δράσεις με πρωτεργάτη το Δήμαρο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Ψαράς Λεωνίδας, Βαδικόλιας Θεόδωρος, Χατζημάρκος Αργύριος, Αδαμούδης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης















Δεν υπάρχουν σχόλια: