Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοιού, και το τελευταίο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε χθες 17/6/2020, στην αίθουσα του Συλλόγου.




Με θετικό πνεύμα, όπως πάντα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο, αλλά και γενικότερα το Πολιτιστικό κίνημα το οποίο δοκιμάζεται σκληρά από τον κορωνοιό.





Τα θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν 1. Ενημέρωση (εισερχόμενα - εξερχόμενα) 2. θέματα αιμοδοσίας 3. εκτύπωση του περιοδικού 4. η προτομή του ευεργέτη της Τερπνής αείμνηστου Δημήτρη Αναστασιάδη 5. οι εκλογές του Συλλόγου.
Σχετικά με τις εκλογές του Συλλόγου, μετά από συζήτηση και επειδή η καλοκαιρινή περίοδος θεωρείται νεκρή πολιτιστική περίοδος για το Σύλλογο, αποφασίστηκε από το Σεπτέμβριο, αν οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, να δρομολογηθούν οι διεργασίες διεξαγωγής των εκλογών.

Βέβαια μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε η καθιερωμένη σχετική ... οινοποσία, με τις ευχές όλων για καλό καλοκαίρι και φυσιολογική επάνοδο το Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: