Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 την Κυριακή 13/1/19 στην αίθουσα του Συλλόγου.




Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Τερπνιώτες και φίλους του Συλλόγου είχαμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα όμορφο οικογενειακό Κυριακάτικο πρωινό.





Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Νούλης στο χαιρετισμό του έκανε ένα μικρό απολογισμό για τα πεπραγμένα του 2018 και έθεσε τους στόχους για το 2019.









Ακολούθως, όπως κάθε χρόνο, "ο δικός μας" πάτερ Όθωνας ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στο Σύλλογο προκοπή και συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.








Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας για τους φορείς. Τυχερός ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Κώστας Τσιαπακίδης.







Την εκδήλωση διάνθισε η χορωδία του Συλλόγου με μία υπέροχη εμφάνιση ερμηνεύοντας γνωστά έντεχνα τραγούδια. Στο τέλος τραγουδήσαμε όλοι μαζί το "πάει ο παλιός ο χρόνος".




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συγχωριανός μας π. Υπουργός κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο Αντιδήμαρχος Νεάπολης - Συκεών κ. Αντώνης Σαουλίδης, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης,ο π. Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Δημήτρης Μπάγκαλας, ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Δρούγγος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης και Γ.Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ. Παναγιώτης Μαλούδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών κ.Κώστας Νέστορας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών κ. Γιάννης Βαγενάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών κ. Τούλα Μουτσίδου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σκοπηνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ. Καίτη Παπαπαναγιώτου και πλήθος κόσμου.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: