Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Λ. ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ







Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων "Αθανάσιος Κασιακόγιας" του Δημαρχιακού μεγάρου Νιγρίτας, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Λ. Πασχαλούδη "Παραδοσιακά Επαγγέλματα στη Νιγρίτα και στην Τερπνή".

Μία έκδοση του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας.


Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος κ. Στέλιος Μπουφίδης και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Ιωάννης Μπάκας. Ο συγγραφέας από τη μεριά του αναφέρθηκε στο ιστορικό και  ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην  έκδοση του βιβλίου.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο π. Δήμαρχος Νιγρίτας κ. Δάπης Δημήτριος ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Αδάμ Σταμπουλής που ήταν και ο εκδότης του βιβλίου.




Την εκδήλωση διάνθισε στην αρχή και η χορωδία του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Βισαλτίας με διευθυντή τον κ. Αστέριο Γούναρη ερμηνεύοντας αξέχαστα τραγούδια αφιερωμένα σε διάφορα παλιά επαγγέλματα.




Το Σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Τσελεπής, ο Αντιπρόεδρος κ. Νούλης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσίκαλας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: