Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ




Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό, χθες Κυριακή 1/12/13, από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Για μία ακόμη φορά οι Τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Συλλόγου και απέδειξαν το πόσο συνειδητοποιημένοι είναι στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Πολλά είναι τα θετικά στοιχεία που θα πρέπει να επισημάνουμε και να ευχηθούμε να επαναλαμβάνονται σε κάθε αιμοδοσία
* Ξεπεράστηκε το φράγμα των 60 φιαλών. Συγκεντρώθηκαν 63 φιάλες , νούμερο ρεκόρ για τα τελευταία 9 χρόνια




* Υπήρξαν 6 νέα άτομα που αιμοδότησαν για πρώτη φορά και εντάχθηκαν στη μεγάλη οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών, αλλά και άτομα τα οποία επανήλθαν ... στην ενεργό δράση, αφού αιμοδότησαν μετά από αρκετά χρόνια.






* Υψηλό ποσοστό των αιμοδοτών ήταν ηλικιακά νέοι, γεγονός που μας χαροποιεί γιατί το εθελοντικό αιμοδοτικό κίνημα της Τερπνής έχει μέλλον.




* Αιμοδότες γονείς συνοδευόταν με τα παιδιά τους, τα οποία είχαν άμεση επαφή με την αιμοδοσία και είναι εν δυνάμει εθελοντές αιμοδότες






* Το σύνθημά μας ανέκαθεν είναι "Ένας αιμοδότης σε κάθε Τερπνιώτικο σπίτι" . Με χαρά είδαμε χθες να προσέρχονται να αιμοδοτήσουν ζευγάρια (αντρόγυνα) υλοποιώντας το σύνθημα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι αιμοδότες που έδωσαν Ζωή με το αίμα τους για άλλη μία φορά.



Ευχαριστούμε το συνεργείο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ , τη γιατρό Τζιούρα Κατερίνα, την τεχνολόγο Τζιάτζιου Ελένη, τις νοσηλεύτριες Μαρκοτσάνη Αντωνία, Σφηντσιώτη Δέσποινα και τον οδηγό Τοπαλάκη Βασίλη για την άψογη συνεργασία μας.

Ραντεβού στην ανοιξιάτικη αιμοδοσία με το Γ. Νοσοκομείο Σερρών.







Δεν υπάρχουν σχόλια: