Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΕΡΠΝΗ"

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "ΤΕΡΠΝΗ" του Δρ Κων/νου Σιαμάκη που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής, στην αίθουσα του Συλλόγου μας εδώ στη Θεσσαλονίκη. Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Νούλης καλωσόρισε τους εισηγητές και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής. Στη συνέχεια για την προσωπικότητα του συγγραφέα μίλησε ο κ. Δημητριάδης Χρήστος, συγχωριανός μας δικηγόρος, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κα Δράμαλη και ο σχολικός σύμβουλος Αναστάσιος Βαγενάς προσεγγίζοντά το από την εκπαιδευτική του πλευρά. Ο συγγραφέας κ. Κώστας Σιαμάκης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην έκδοση και παρουσίαση του βιβλίου. Τον όλο συντονισμό της παρουσίασης είχε η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια της ΕΡΤ κα Δέσποινα Μερσιάδου.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία της κας Μαριάνας Καραμπέρη για τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής, που τόσα χρόνια παραμένει αναξιοποίητος και η ευθύνη βαραίνει όλους όπως ανέφερε. Μάλιστα έγινε και διάλογος στον οποίο έλαβε μέρος και ο κ. Αναστασιάδης.
Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία του Συλλόγου μας, υπό την διεύθυνση του Γιάννη Βαγενά, η οποία ερμήνευσε άψογα την "Γαλάζια περιστέρα" και τον "Μαυρουδή".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός Σύμβουλος Τερπνής κ. Δρούγγος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης κ. Σίμογλου , η αρχαιολόγος κα Μαριάνα Καραμπέρη και ο ευεργέτης της Τερπνής κ. Αναστασιάδης Δημήτριος με τη σύζυγό του ο οποίος υπήρξε και ο χορηγός έκδοσης του βιβλίου.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι η φιλοξενία από το Σύλλογό μας υπήρξε άψογη και σ΄ αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι γυναίκες του Συλλόγου μας που για μία ακόμη φορά ετοίμασαν και προσέφεραν στους παρευρισκομένους πλούσια εδέσματα και γλυκίσματα. Τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: