Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Σε μία φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια τακτική Γ. Συνέλευση, σήμερα στην αίθουσα του Συλλόγου.
Κατά την έναρξη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Συλλόγου, προβλήθηκε video - αφιέρωμα για τους Τερπνιώτες που διατέλεσαν κατά καιρούς στις Διοικήσεις του Συλλόγου και σήμερα δεν βρίσκονται εν ζωή.
Το σχετικό video που επιμελήθηκε ο συγχωριανός μας Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τρούπης και το PLANO STUDIO μπορείτε να το δείτε εδώ .
Παρουσία και συγγενών τους, θυμηθήκαμε τον γιατρό Μηνά Καρούση (α΄ Πρόεδρο του Συλλόγου), τον Γιώργο Σταματόπουλο (β΄ Πρόεδρο του Συλλόγου), τον Γιώργο Τσίκαλα (μέλος, αντιπρόεδρο και ταμία του Συλλόγου για πολλά χρόνια), τον Κωστα Χονδρό (μέλος της α΄ Εξελεγκτικής Επιτροπής) και την Κατερίνα Θ. Στεφανή (Ειδική Γραμματέα και ταμία του Συλλόγου). Ας είναι αιωνία τους η μνήμη ...
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Νούλης προχώρησε στον Διοικητικό απολογισμό και ο ταμίας Στάθης Πασχαλούδης στον οικονομικό απολογισμό.
Διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγτικής Επιτροπής από τον πρόεδρό της Νίκο Μιχαλάκη και το σώμα ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τα πεπραγμένα.
Το λόγο πήραν και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αρκετοί απο τους παρευρισκομένους και καθορίστηκε η περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.
Τέλος, ύστερα από πρόταση του κ. Κώστα Τσίκαλα και αφου δεν υπήρξαν άλλοι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι, αντιπρόσωποι του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να παραμείνουν οι ίδιοι που υπάρχουν και σήμερα, δηλαδή Νούλης Κ. Ιωάννης, Τσελεπής Αλέξανδρος και Παπίκας Άγγελος.
Βέβαια μετά το πέρας της Γ. Συνέλευσης ακολούθησε η καθιερωμένη ... οινοποσία με τερπνιώτικο τσίπουρο και μεζέδες που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: