Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 


Με μεγάλη χαρά λάβαμε πρόσκληση από τη Δήμαρχο Βισαλτίας Βάνα Πλιάκου για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ευεργέτη του τόπου μας, αείμνηστου Δημητρίου Αναστασιάδη που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29/1/2024 και ώρα 5.30 μ.μ την Πλατεία της Τερπνής.






Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Σύλλογος, ύστερα από την παρότρυνση πολλών συγχωριανών μας, παίρνει σάρκα και οστά και αξίζουν πολλές ευχαριστίες και συγχατητήρια όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό. 


Οι τοπικοί φορείς της Τερπνής (Πολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Φιλόπτωχος Αδελφότητα, Εκκλησιαστικές Επιτροπές των ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου & Τριών Ιεραρχών) που στήριξαν το αίτημά μας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τερπνής και τον πρώην Πρόεδρο Αθανάσιο Μιχαλάκη για την αποδοχή και προώθηση του αιτήματος στο Δήμο Βισαλτίας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας και τον πρώην Δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό για την αποδοχή και υλοποίηση του έργου. Τους πρώην Αντιδημάρχους Βισαλτίας Λεωνίδα Ψαρά και Θεόδωρο Βαδικόλια γιατί ήταν εκείνοι που μετά από μία διαδικαστική οικονομική εμπλοκή που προέκυψε, πρότειναν να αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου την υλοποίηση του έργου ο Δήμος Βισαλτίας, χωρίς τη συμμετοχή των Συλλόγων. Τον εικαστικό Βασίλη Βαφειάδη (πρ. Διευθυντή Πολιτισμού της Νομαρχίας ) για την πολύτιμη βοήθειά του και τον καλλιτέχνη γλύπτη Άρη Κατσιλάκη (καθηγητή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ) για την κατασκευή της προτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: