Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

«Εκδήλωση Αιμοδοσίας-Να είσαι εκεί για τον άλλον-Δώσε αίμα-Μοιράσου τη ζωή»


Η Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη στις 14 Ιουνίου, οργανώνει ημερίδα για την Εθελοντική Αιμοδοσία και βράβευση Συλλόγων και εθελοντών αιμοδοτών, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, 11.00 π.μ., στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών-Κινηματοθέατρο «Αστέρια»,

με θέμα «Δώσε αίμα-Μοιράσου τη ζωή».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του ρόλου της εθελοντικής αιμοδοσίας, στη διάσωση ανθρώπινων ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Τα αποτελέσματά της, σώζουν ζωές, διότι το αίμα, ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Με μια μόνο αιμοδοσία, μπορείς να σώσεις τρεις ζωές, χωρίς να κοστίσει τίποτε.

Με το σύνθημα «Να είσαι εκεί για τον άλλον-Δώσε αίμα-Μοιράσου τη ζωή» και στο προσκλητήριο αυτό ζωής, κεντρική θέση καταλαμβάνουν οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους, αποδεικνύουν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που χρειάζεται αίμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθενται έργα μαθητών του 13ου Δημοτικού ,του 3ου Γυμνασίου,4ου Γυμνασίου και Γυμνασίου Σκοτούσσας, καθώς και οι βραβευμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα: ΑΙΜΑ σταγόνες ζωής.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


 Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: