Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

 



Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 στην αίθουσα του Συλλόγου χθες 15 Ιανουαρίου.



Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Τερπνιώτες και φίλους του Συλλόγου είχαμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το νέο έτος , να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα όμορφο οικογενειακό Κυριακάτικο πρωινό.


Όπως κάθε χρόνο ο πάτερ Όθωνας ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε στο Σύλλογο να συνεχίσει την πλούσια δράση του.



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Νούλης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για το 2022 το οποίο χαρακτήρισε σαν έτος επανεκκίνησης του Συλλόγου, ύστερα από δύο χρόνια σχεδόν πολιτιστικής απραξίας.



Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των δράσεων για το 2023 και προσκάλεσε όλους στον μεγάλο Ετήσιο χορό του Συλλόγου στις 5 Φεβρουαρίου στη ΝΕΡΑΪΔΑ και στον εορτασμό της 110ης Επετείου της μάχης στα Πλατανούδια την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου .

 


Προέτρεψε δε όλους τους Τερπνιώτες και φίλους να στηρίξουν και να επανδρώσουν όλα τα Τμήματα του Συλλόγου που λειτουργούν ( χορευτικό – χορωδία – Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης).




Στη συνέχεια τις ευχές τους προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.




Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας. 






Τυχερός ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.





Τυχερός με το φλουρί στα πιττάκια που μοιράστηκαν ο κ. Κώστας Κουρκουλάκης που έτυχε ένα Φλουρί Κωνσταντινάτο



και το χάρηκε με όλο το χορευτικό του Συλλόγου στην καθιερωμένη ημέρα της πρόβας του.




Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με το «πάει ο παλιός ο χρόνος» που τραγούδησαν όλοι υπό την διεύθυνση του πατέρα Όθωνα.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Μπούμπας



η βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου



ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Κιούπκας, ο π. Αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών κ. Αντώνης Σαουλίδης, η αντιπρόσωπος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Δώρα Ψωμιάδου,



 

ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Γυλός




ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κατσικαρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Βούλα Αγκαθά.


































Δεν υπάρχουν σχόλια: