Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό, η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση του Συλλόγου σήμερα Κυριακή 31/3/19 στην αίθουσα μας.





Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Κ. Νούλης στο Διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου κατά το περασμένο έτος. Στο διοικητικό απολογισμό συμπλήρωσαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και τα μέλη του Συλλόγου.



Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2018, από τον ταμία του Συλλόγου κ. Αλέκο Τσελεπή και συζήτηση επί των οικονομικών θεμάτων. Τονίστηκε η μεγάλη οικονομική στήριξη των Τερπνιωτών και φίλων του Συλλόγου.



Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Θ. Νούλης διάβασε την Έκθεση που συνέταξε η Ε.Ε κατά τον έλεγχο που διενήργησε και απέδωσε τα εύσημα για τη άψογη  τήρηση των βιβλίων και οικονομικών παραστατικών.



Μετά την ολοκλήρωση το σώμα ψήφισε και ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό για το 2018.
Ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση και κατατέθηκαν προτάσεις από τα μέλη για την πορεία του Συλλόγου. Κύριο θέμα και πάλι που απασχόλησε τη Γ. Συνέλευση η προσπάθεια προσέλκυσης νέων στο Σύλλογο ώστε να υπάρξει συνέχεια. Κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις.












  

Δεν υπάρχουν σχόλια: