Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φθινοπωρινή αιμοδοσία από το Σύλλογό μας στο χωριό χθες 14 Οκτωβρίου από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.







Η συνολική συλλογή αίματος δε μας ικανοποιεί πλήρως αφού υπήρξαν πολλοί παράγοντες που απέτρεψαν αρκετούς από τους εθελοντές αιμοδότες μας να αιμοδοτήσουν (δύο γάμοι, μνημόσυνα, ξύλευση από το βουνό κ.λ.π).





Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από δέκα εθελοντές που προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν δεν μπόρεσαν για διαφόρους λόγους. Ενδεικτικό του σχολαστικού ελέγχου που γίνεται πλέον με τους νέους κανονισμούς για ασφαλές αίμα.





Μπορούμε όμως να αισιοδοξούμε αφού για μία ακόμη φορά είχαμε εθελοντές αιμοδότες που έδιναν για πρώτη φορά.







Ευχάριστη και ...γλυκιά υποδοχή μας επιφύλαξε ο Σύλλογος Γυναικών Τερπνής ο οποίος γιορτάζοντας τον "κριτσμά" κέρασε το προσωπικό της αιμοδοσίας και τους αιμοδότες με υπέροχο σιμιγδαλένιο χαλβά που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου. Τις ευχαριστούμε θερμά.





Επίσης κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας είχαμε την ευκαιρία να επιδώσουμε τιμητικά διπλώματα και πλακέτες σε αιμοδότες με μεγάλη προσφορά που τιμήθηκαν παλαιότερα τόσο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όσο και από τον Σύλλογό μας και δεν τα είχαν παραλάβει στο παρελθόν.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρακάτω εθελοντές αιμοδότες που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και πρόσφεραν ΖΩΗ στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΡΑΝΑ Ε. ΕΛΕΝΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ι. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΔΡΟΥΓΓΟΣ Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΡΟΥΜΠΛΗ Θ. ΘΕΟΔΩΡΑ
ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ Α. ΘΩΜΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Θ. ΗΛΙΑΝΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Θ. ΜΕΡΟΠΗ
ΚΟΝΤΟΣ Α. ΘΩΜΑΣ
ΚΟΝΤΟΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΗ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Κ. ΘΩΜΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ Θ. ΒΑΪΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΓΚΑΛΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΡΑΧΟΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΟΥΔΗ Γ. ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΙΚΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΥ Α. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΟΤΑΣ Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΡΟΥΠΗΣ Σ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΙΚΑΛΑ Ν. ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΤΣΙΚΑΛΑΣ Β. ΘΩΜΑΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ Β. ΑΝΔΡΕΑΣ

Ευχαριστούμε τον Λεωνίδα Δρουμπλή και την ταβέρνα "Σκάλωμα" για την προσφορά των καφέδων στο συνεργείο, καθώς επίσης και τον Θωμά Τζεβελέκη και την ταβέρνα στα ¨Χιλιόδενδρα" για την προσφορά του στο γεύμα του συνεργείου.

Επίσης ευχαριστούμε το συνεργείο της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ το οποίο αποτελούσαν η γιατρός Βάσω Πλιάτσικα, οι νοσηλεύτριες Μαρία Κακάνη και Άρτεμις Βαφειάδου, η τεχνολόγος Γιάννα Ταλιώνα και ο οδηγός του ΕΚΑΒ Γιάννης Χατζηιωαννίδης για την άψογη συνεργασία μας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: