Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Η 16η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία χθες 19 Νοεμβρίου 2017 η 16η Γιορτή τσίπουρου Τερπνής στο χώρο μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στην πλατεία Μικρασιατικού & θρακικού Ελληνισμού.

Για μία ακόμη χρονιά ο καιρός ήταν σύμμαχός μας. Ύστερα από μία ολόκληρη εβδομάδα με βροχοπτώσεις, και μάλιστα τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική βύθισαν τη χώρα στο πένθος, την ημέρα της γιορτής  όχι μόνο δεν έβρεχε αλλά κατά διαστήματα υπήρξε και ηλιοφάνεια.Κατακλύστηκε ο χώρος από τερπνιώτες και φίλους που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το φημισμένο πλέον Τσίπουρου Τερπνής που το συνόδευαν παραδοσιακοί τερπνιώτικοι ουζομεζέδες και σουβλάκια


Για μία ακόμη χρονιά η οργάνωση ήταν άψογη και η εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών μας αλλά και των φίλων μας από το Μοναστηράκι και το Μανδράκι υπήρξε καθοριστική.

Τα χορευτικά τμήματα του ΚΑΠΗ της Δ΄ Κοινότητας

Της χορευτικής εθελοντικής Ομάδας της Δ΄ Κοινότηταςκαι του Συλλόγου μας
προσέφεραν μία υπέροχη παραδοσιακή χορευτική παράσταση και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν.

Τα παραδοσιακά νταούλια και ζουρνάδες σε συνδυασμό με το τσίπουρο ανέβασαν το κέφι στα ύψη και το γλέντι θα συνεχιζόταν μέχρι  αργά το απόγευμα αν δε μας σταματούσε βίαια η παρέμβαση της αστυνομίας αφού δέχθηκε παράπονα των περιοίκων για ενόχληση σε ώρες κοινής ησυχίας ....
Παράδειγμα η παρέα που ενώ ο χώρος είχε αδειάσει από τραπέζια και καρέκλες εξακολουθούσε να απολαμβάνει το τσίπουρό της ....

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους κατέκλυσαν το χώρο. Χαιρετισμό απύθυνε και ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης, υπό την Αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωση.
Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τους χορηγούς της εκδήλωσησ και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κώστα Τσιαπακίδη, το Γυράδικο Τούμπας, τις γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης για την παρασκευή των φαγητών και πάνω απ΄ όλους τους παραγωγούς τσίπουρου Τερπνής για τη μεγάλη τους προσφορά σε τσίπουρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Κώστας Γκιουλέκας, ο π. Γ.Γραμματέας του υπουργείου Συγκοινωνιών κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Τερπνής κ. Σάκης Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών κ. Τούλα Μουτσίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κ. Γιάννης Κερατίδης, η Πρόεδρος κ. Έφη Δούκα και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονιμιωτών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος κ. Στέλλα Μέλκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών κ. Κώστας Νέστορας,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θεσσαλονίκης κ. Αναστασία Γιοβάνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδιροκαστρινών κ. Βασιλική Σπάση - Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σιτοχωριτών κ. Δημήτρης Βακαλούδης και πλήθος κόσμου.

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου αγοράς είναι :
1. O αριθμός 408 κερδίζει 15 Kg ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΕΡΠΝΗΣ (Προσφορά ελαιοτριβείου Ευσταθίου Μπλιόγκαρα τηλ. 2322025095).
2. Ο αριθμός 508 κερδίζει ένα δοχείο ΤΥΡΙ ΤΕΡΠΝΗΣ (προσφορά παραγωγός Νίκος Λιόλιας τηλ. 6974091914). 
3. Ο αριθμός 608 κερδίζει ένα δοχείο ΤΥΡΙ ΤΕΡΠΝΗΣ (προσφορά παραγωγός Νίκος Λιόλιας τηλ. 6974091914).   
4. Ο αριθμός 708 κερδίζει ένα δοχείο ΕΛΙΕΣ ΤΕΡΠΝΗΣ (προσφορά παραγωγός Τάσος Κουτσούρας).
5.  Ο αριθμός 808 κερδίζει 3 δοχεία ΜΕΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ (προσφορά παραγωγός Νούλης Θ. Μιχαήλ τηλ. 2322025318).
6. Ο αριθμός 908 κερδίζει ένα καλάθι ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΡΠΝΗΣ (Προσφορά Εργαστηρίου Ζυμαρικών Λιόλια Άννα τηλ. 2322025188).


Δεν υπάρχουν σχόλια: